Приключете поръчката през вашия акаунт
Приключи поръчката като нов клиент
Създаване на сметка, има много предимства:
Традиционният японски нож за рязане на филийки. За фино нарязване на риба и месо. С тясното си дълго острие този нож е пригоден за рязяне на ефирно тънки парченца, специално в суши и сашими кухнята.
Информация за острието
Форма: Yanagiba (върбово листо)
Дължина: 27 см
Материал: VG-10 неръждаема стомана
Заточване: едностранно
Твърдост: 61±1 HRC
Информация за дръжката
Дължина: 12,2 см
Материал: тъмно дърво Pakka
Фиксирана доставка от 6.99 лв.
Безплатна доставка над 200 лв.
Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ.
Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.