Резачка за колбаси с назъбен нож Graef Sliced Kitchen SKS 100 - черен

Наличност: Наличен
SKU:
GRA.S10002
Гаранция: 2 години
Връщане до: 14 дни
Special Price 246,00 лв. Regular Price 288,97 лв.

Колбасорезачка Graef Sliced Kitchen SKS 100, без крак с назъбен нож, черен
Започнете деня си с обилна закуска и се насладете на свежестта на съставките с резачката Graef SKS 100! SKS 100 съчетава атрактивен дизайн, лекота на използване, безопасност и ефективност – на всеки парче. Изберете резачката SKS 100 за надежден, висококачествен и изгоден резачка

Акценти:
Енергоспестяващ
• Отличното съотношение цена/качество SKS 100 резачка в Германия се захранва от 170-ватов DC мотор, който не изисква поддръжка и пести енергия

Компактен
• Размерът на нарязването на Graef SKS 100 е изключително компактен, като заема възможно най-малко място в кухнята. Въпреки малкия си размер, той осигурява отлична производителност на рязане

Лесен за използване
• Всички резачки SKS 100 могат да се използват в режим на непрекъсната работа (няма нужда да натискате и задържате бутон или бутони за работа, може да се управлява с превключвател)

Прецизна дебелина на парчетата
• Дебелината на филиите може да се регулира прецизно от 0 до 20 мм с помощта на безстепенното въртящо се копче. Вие решавате колко тънки или просто дебели филийки искате

Безопасен за използване
Graef дава приоритет на въпроса за сигурността. Вградената механична ключалка за деца и защитата от претоварване помагат на SKS 100 да работи безопасно

Характеристики:
• Материал: Слайсерът SKS 100 е покрит с висококачествен, издръжлив пластмасов корпус, а ножът в резачката е изработен от неръждаема стомана с назъбен дизайн. Ножът е покрит с пластмасова капачка на ножа, плъзгащата се релса е от алуминий. Диаметърът на стоманеното острие на резачката е 170 мм
• Произведено в Германия
Размери:
• Дължина: 32,5 см
• Дълбочина: 23 см
• Височина: 24 см
• Тегло: 2,33 кг
• Диаметър острие: 17 см
• Дебелина на рязане: 0 – 20 мм

Комбинирана приставка – държач за храна и MiniSlice, комбинирани в едно
Нашият държач за храна и приставката MiniSlice се превръщат в едно в приставката Combi – за още по-малко хранителни отпадъци, безопасно нарязване с пръсти и тънка като бръснач обработка на най-малките храни с още повече аромат!

Гаранция: 2 години

Спецификации
Тегло (кг.) 5
Warranty 2 години

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.

Други продукти от Graef, Германия