ЛИПОФЕДРИН (Lypophedrine®) 3C Pharma - За регулиране на теглото, 80 капсули

Наличност: Наличен
SKU:
liph
Връщане до: 14 дни
78,97 лв.

Хранителна добавка за регулиране на теглото.

Липофедрин (LIPOPHEDRINE®) е синергично съчетание на две иновативни активни съставки от най-модерната биотехнология, която действа в сърцевината на клетките и улеснява загубата на мазнини:
• Glavonoid™*
• Biaminoee™**

*Glavonoid™ e активна съставка, одобрена от Европейската комисия и NOVEL FOOD. Тя съдържа 30% полифеноли от сладък корен, титрувани до 3% глабридин и 70% средноверижни триглицериди. При двойно сляп тест, извършен на случаен принцип и включващ изследване на 103 субекта за 12 седмици, се установява, че Glavonoid™ премахва излишното тегло в сравнение с плацебо, като намалява телесните мазнини. При второ двойно-сляпо изследване на случаен принцип телесната маса на 81 субекта е измервана в продължение на 8 седмици. След анализ на резултатите се установява, че приемът на 100 мг  Glavonoid™ дневно води до намаляване на телесните мазнини в сравнение с плацебо, без да е правена промяна в приема на храна. Glavonoid™  действа чрез активиране на термогенезата, което увеличава b-оксидацията и потиска синтеза на мастни киселини.
Glavonoid™ е  патентована активна съставка и търговска марка на Kaneka Corporation. Изследването на ефективността е извършено в лабораторията на Kaneka: www.kanekaglavonoid.jp/en

**Biaminoee™ е активна съставка, разработена и патентована от лаборатория LTEV, представлява изключително световно биотехнологично нововъведение: 22 аминокоселини (левцин; аланин; фенилаланин; лизин; валин; глутамин – глутаминова киселина;  аспаргин – аспаргинова киселина; серин; хистидин; треонин; пролин; триптофан; глицин; тирозин; аргинин; метионин; цистеин; изолевцин; карнитин; орнитин; пиролизин; селеноцистеин)  и органично желязо.

Състав (за 4 капсули - 2816 мг):
L-карнитин (1000 мг); Левцин(114,1 мг); Glavonoid™: флавоноиди от Glycyrrhiza glabra L. (сладък корен) (100 мг); Аланин(96,4 мг.); Фениланин (88,2 мг); Лизин (82,1 мг.); Валин (81,1 мг); Глутамин - глутаминова киселина (69,9 мг); Аспаргин - аспаргинова киселина (62,3 мг) Серин (59,9 мг); Хистидин (51,3 мг); Треонин (51,1 мг); Пролин (44,5 мг); Триптофан (43 мг); Глицин (38,9 мг); Тирозин (36,2 мг); Аргинин (34,7 мг); Екстракт от зелен чай (20 мг); Метионин (16,1 мг); Цистеин (10,9 мг); Изолевцин (2,9 Юмг); Органично желязо (2,23 мг); Карнитин (4,8 µg); Орнитин (0,4 µg); Пиролизин (<0,010 µg); Селеноцистеин (<0,010 µg); Противо-слепващо средство: магнезиев стеарат; Капсула: желатин, оцветители: индиготин, титаниев диоксид.

Начин на употреба:
Приемайте по 4 капсули дневно с чаша вода.

Предпазни мерки при употреба:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца.Да се съхранява на сухо и хладно място. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Този продукт не е лекарство, а хранителна добавка на базата на аминокиселини, органично желязо, растителни екстракти и L-карнитин.

Нето тегло: 56 г (80 капсули от 704 мг)

Производител: Les 3 Chenes, Villecheneve 69770, Франция                                                                                   

Спецификации
Тегло (кг.) 0.1

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.