Консервиране на месо и месни деликатеси в домашни условия. Вкусно и лесно

Код: 9549373282
Виж всичко от: Хеликон
Връщане до: 14 дни
8,00 лв.
Описание
Задачата на настоящата книга е да опише начините за дълготрайно запазване на месото от домашните животни - както най-често употребяваните, така и по-рядко използваните. Тук можете да научите всичко за замразяването, осоляването,,сушенето, опушването и консервирането, да разберете как да прготвите домашна луканка, суджук, пастърма, старец, бабек, бахур и много други.
Характеристики
Тегло (кг.)
0.150
Марка
Хеликон
Author
Дочо Семов - Съставител
Publisher
Еньовче
Година на издаване
2006
Book Size
20x14
Book Pages
96
Cover Type
меки
ISBN
9549373282
Доставка

Фиксирана доставка от 6.99 лв.

Безплатна доставка над 200 лв.

Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ. 

Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

Разбери повече за начините на доставка

Ревюта
Оценка за продукт
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
Може да харесате още