Детска кухня Buba Home Kitchen 65 части 889-161

Наличност: Наличен
SKU:
NEW023541-889-161
Връщане до: 14 дни
178,97 лв.

Модерна кухня у дома е мечтата на всеки готвач и сладкар, дори и малките.

С новата фантастична Buba Home Kitchen малките могат да започнат да готвят и пекът почти реално! Това е най-пълният кухненски комплект на пазара! Богато оборудвана с много аксесоари, тя бързо ще впечатли детето.
Тази фантастична кухня за игра не трябва да липсва в нито една детска стая!

Благодарение на Buba Home Kitchen децата се учат да боравят с кухненски уреди и аксесоари. Бутоните са активни, котлонът свети, кухнята е със звукови ефекти (н.п. звук от пържене и варене). Вратата на хладилника и фурната се отварят. Друг интересен елемент е мивка с кран, от който тече истинска вода! Малка черна дъска с тебешир позволява да напишете дневното меню, или важни бележки. В комплекта има дори яйцеварка и красив сервиз за чай!

Детската кухня е стабилна и лесна за ползване, развива фината моторика, комуникативните и логически умения на вашето дете.

Функции:
1) Котлон с функция на "студена пара".
В специален отвор на левия котлон може да се налее ~40 мл вода. Благодарение на вградения изпарител се създава ефект на "студена пара"! Парата е безвредна, на принципа на домашните овлажнители за въздух. И двата котлона имат всички светлинни и звукови ефекти, присъщи на "истинската" печка, включително звуците на "запалване" на газов котлон, варене и пържене.

2) Абсорбатор със светлини и звуци
Светлинно-музикалният абсорбатор има имитация на звука на двигател на истински такъв! На него можете да включите цветните лампички, да слушате детски песнички и много мелодии. Има възможност за регулиране силата на звука.

3) Кран-помпа за течаща вода
По време на игра наистина можете да миете продукти, чинии и посуда -просто изсипете 1 чаша вода в мивката и когато натиснете специалния бутон зад крана, водата започва да тече от нея.

4) Дъска с тебешир
Малка, но удобна дъска с тебешир ще ви позволи да напишете днешното меню или цената на ястията, които предлагате. А ако детето все още не може да чете и пише, то може просто да ги нарисува!

5) Часовник
Часовникът има истински движещи се стрелки и стилен циферблат. С тяхна помощ можете да задавате времето, да контролирате периода на готвене и часовете на хранене.

6) Електрическа яйцеварка.
НОВО в детските комплекти за готвене! „Електрическата“ яйцеварка - Специален мотор върти стойката за три яйца. Въртенето е придружено от светлинни и звукови ефекти, които придават реализъм на работата на този кухненски аксесоар.

7) Продукти
Половинките нарязани плодове и зеленчуци се закопчават с велкро лепенка и се разделят с помощта на специално ножче от комплекта. В процеса на рязане на храна децата развиват фини двигателни умения, а също така придобиват умения за работа с кухненски уреди.

Характеристики на продукта:
• Основа с фурна и хладилник
• Плот с котлони и мивка
• Заден панел с абсорбатор, рафтове и допълнителна вертикална поставка
• Фурна: вратата е на панти и има имитация на истински контролен панел
• Рафт: дълга дълбока ниша под плота за съхранение на кошницата с плодове, продукти и прибори
• Хладилник: врата на панти, с имитация на температурни индикатори и бутон за захранване
• Страничен рафт: За да подредите всички съдове за готвене
• Работна маса: място за рязане и обработка на продукти, предварителна подготовка на ястия и сервиране
• Аспиратор: светлинен и музикален блок с подсветка, мелодии, песни и звук имитиращ двигателя на аспиратор
• Часовник: Циферблат с въртящи се истински стрелки(а не нарисувани), които ви позволяват да настроите точното време
• Решетка: стилна вертикална решетка с две тави за десерти и сладки от комплекта.

Аксесоари в детската кухня (общо 65 бр.): съдове, хранителни продукти и аксесоари

• Съставът на аксесоарите зависи от вида и може леко да варира !!!

Спецификация:
• 65 аксесоара
• Кухня е изработена от здрава и безопасна ABS пластмаса
• Работи с 8 х АА 1,5 V батерии (не са включени в комплекта)
• Размер на кухнята: 93,5 х71х28,5см.
• Размер на опаковката 67х47,5х19см.

Спецификации
Тегло (кг.) 2.5

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.

Други продукти от Buba