Комплект електрически капан Silvatronic Bug Dome за дървеници, 1 уред и 3 капана

Наличност: Наличен
SKU:
6471-10
Връщане до: 14 дни
89,87 лв.

Електрическият капан за дървеници Silvatronic Bug Dome е ефективен и екологичен начин за улавяне и мониторинг. Капанът излъчва топлина, която привлича насекомите, а лепилото в лепливите плоскости ги улавя и унищожава

Защо дървениците за проблем?
• Дървениците се срещат все по-често в хотелите, домовете, превозните средства и на работните ни места. Проблемът се задълбочава поради физиологията им. Те се размножават много бързо и са изключително подвижни, а като ларви могат да издържат при почти всякакви условия. Възрастните и младите остават в латентно състояние за дълги периоди, а яйцата могат да се излюпят по-късно, при по-благоприятни условия. По тези причини използването на капани за мониторинг в дома, вилата или хотела ви е задължително
• Когато се хранят, дървениците хапят и оставят неприятни следи по кожата. Възрастните насекоми не се хранят всяка вечер. След като са се наяли с кръв, те почиват около 14 нощи, а през цялото това време снасят по 1-2 яйца на нощ. Борбата с дървениците изисква комбинация от методи: ефективни препарати и капани

Какво представлява комплектът Silvatronic Bug Dome?
Silvatronic Bug Dome се състои от две части: електрически уред – термично тяло и плоскост за улавяне на насекоми. Плоскостта съдържа специално лепило, което не позволява на инсектите да избягат след като са попаднали в капана, привлечени от топлината на устройството

Как се използва?
• Извадете 1 леплива плоскост и я поставете върху електрическия уред. След това изберете подходящо място за поставяне на машинката. Най-добре е да бъде сложена в близост до леглото или под него, тъй като кръвопиещите инсекти най-често се укриват в матрака и излизат да се хранят през нощта. За да включите уреда, ще ви е необходим източник на електричество – контакт или разклонител. Включете устройството и го оставете да работи. Проверявайте регулярно за уловени инсекти, при необходимост подменете капана
• Топлината, излъчвана от електрическото устройство привлича насекомите, а лепилото служи за улавянето и задържането им в капана за дървеници
• Капанът за дървеници може да се използва както при нашествие от насекоми, така и при защита и за мониторинг, след обработки с професионални препарати срещу инсекти

Предимства:
• Компактен и почти незабележим дизайн – 20 мм височина, подходящ за поставяне под леглото, меката мебел, шкафове и т.н.
• Бързо хващане на инсектите
• Ефективен и щадящ околната среда метод за контрол на кръвопиещите насекоми
• Икономичен и на достъпна цена
• Лесна подмяна на консуматива
• Системата е разработена в сътрудничество с един от най-известните университети в Швеция

Спецификации
Тегло (кг.) 0.5

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.

Други продукти от Други