Фурна за пица Ooni Koda 12 - на газ

Наличност: Наличен
SKU:
UU-P07000
Връщане до: 14 дни
898,97 лв.

Компактната газова фурна Ooni Koda 12 е готова за работа веднага след изваждане от кутията. Без сглобяване, без бъркотия, без суета. Просто отворете сгъваемите крачета, поставете каменната плоча за печене и свържете към газовата бутилка. Фурната достига температура от 500°C само за 15 минути и изпича пица с хрупкава коричка и въздушно тесто само за 60 секунди. Готвенето на открито с газ никога не е било толкова лесно. Ooni Koda 12 е подходяща и за печена риба, зеленчуци и пържоли.

Характеристики:
• Захранване с газ за максимална лекота и контрол
• Достига 500°C само за 15 минути
• Приготвя прясна 30 см пица на камък за 60 секунди
• Вписва се във всяко външно пространство и тежи само 9,25 кг

Пицата в любимия ви ресторант изглежда по определен начин и има различен вкус, който не може да постигнете в кухнята. Това се дължи на специализираното оборудване в професионалните кухни - много гореща фурна и каменна плоча. Това предлага компактният модел фурна за пица Ooni Koda 12 в домашни условия - мощна газова горелка, температура от 500°C, кордиеритен камък, елегантен дизайн и лесна употреба. Фурната не е снабдена с вратичка - такава просто не е необходима. Пещта е конструирана така, че осигурява циркулация на горещия въздух и равномерно изпичане на пицата. Може да поставите фурната върху дървена маса за пикник или плот от камък, мрамор или неръждаема стомана.

Характеристики:
• Материал - студено валцована въглеродна стомана с прахово покритие, устойчиво на високи температури
• Размери (Ш х Д х В): 39 x 62 x 29 см
• Площ за готвене 33,7 х 33,7 см - за пици с диаметър до 30 см и други печива
• Основно тяло - напълно изолирано, за да работи ефективно и да запази топлината
• Здрава плоча за печене от кордиерит с дебелина 10 мм - подходяща за приготвянето на пица, месо, риба и зеленчуци
• Работи на газ - за пълен контрол на температурата, удобство и лесна поддръжка
• Копче за управление на газта за запалване на и регулиране на мощността на пламъка
• Регулатор за газ и маркуч за свързване към газова бутилка се закупуват отделно, като ще бъдат нужни 1 бройРедуцир винтил, 2 броя скоби и маркуч с дължина 80-100 см
• Отвор за наблюдение на пламъка
• 3 броя сгъваеми крачета за лесно съхранение и транспортиране - поддържат фурната стабилна и запазват повърхностите под нея без драскотини
• Устойчива на атмосферни влияния през всички сезони
• Преносим модел
• 4kWh (13648 BTU)
• Тегло - 9,25 кг
• Производител Ooni (Шотландия)

ВАЖНО! Въпреки, че Koda 12 достига температура от 500°C, препоръчваме да печете на около 400°C за идеална пица по неаполитански

Спецификации
Тегло (кг.) 10

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.

Други продукти от Ooni, Шотландия