Електрическа фурна за пица Ooni Volt 12

Наличност: Наличен
SKU:
UU-P12B00
Връщане до: 14 дни
1 998,87 лв.

Ooni Volt 12 е първата изцяло електрическа фурна на Ooni, която работи както на закрито, така и на открито. С нейна помощ приготвяте автентична пица с хрупкава коричка отвън и въздушно тесто отвътре само за 90 секунди. Използвайте ръчно регулиране или автоматични настройки на температурата за различни стилове пица. Подходяща е както за любители, така и за опитни пицари. Ooni Volt е лека, има вградени дръжки и е лесна за преместване и съхранение

Характеристики:
• Подходяща за кухнята, балкона или градината
• Вграден таймер и контрол на температурата
• Достига 450 °C за 20 минути, за прясна пица, изпечена върху камък, само за 90 секунди
• Иновативна функция Boost - поддържа високата температура на камъка по време на готвене, така че последната пица да е също толкова вкусна, колкото и първата
• Високата температура и ефективният дизайн на Ooni Volt 12 позволяват на пицата да се изпече бързо, което води до хрупкава коричка, като същевременно се запазват влагата в тестото и ароматите на соса и сирената

Спецификации:
• За използване на закрито или на открито
• Материал на корпуса - прахово боядисана въглеродна стомана; неръждаема стомана
• Размери: 61.7 x 52.9 x 27.9 см
• Камък за пица от 10 mm кордиерит - повърхност за готвене: 33.7 x 33.7 см
• Мощност: 1600 W/ 220-240 V
• Функция Boost
• Регулируеми копчета - за управление на горните и долните реотани
• Врата от тройно боросиликатно стъкло - задържа топлината
• Вътрешна светлина - за лесно наблюдение по време на готвене
• Вградени дръжки за лесно пренасяне
• Вградени крачета - не се хлъзгат
• Удобно се побира върху стандартен кухненски плот
• Готовa за употреба след изваждане от кутията
• Тегло: 17,8 кг

Ooni е компания за пещи за пица на открито, базирана в Единбург, Шотландия. Основана е през 2012 г., когато пуска на пазара първата в света преносима пещ за пица за домашна употреба, работеща с дървени пелети. Пиците, приготвени в Ooni са точно такива, каквито ги обичаме - горещи и с хрупкава коричка

Защо да изберете пещ за пица на ток?

Включване в електрическата мрежа
Пещта е готова за употреба веднага след изваждане от кутията. Просто включете Ooni Volt в електрически контакт и монтажът е завършен

Чиста работа
За разлика от фурните, работещи с гориво, Ooni Volt е удобна за работа на закрито или на открито. Освен това няма нужда да почиствате остатъци от пепел

Пълен контрол
Задаването на точни температури на горен/долен реотан и следенето на времето е толкова лесно, колкото завъртането на едно копче. По-точно три копчета

Без пушек
Пица с професионално качество и автентичен вкус, без пламъци

Спецификации
Тегло (кг.) 17.8

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.

Други продукти от Ooni, Шотландия