Електрическа метална кана Philips Avance Collection, регулиране на температурата , 1, 7 л

Наличност: Наличен
SKU:
HD9359/90
Гаранция: 2
Връщане до: 14 дни
189,97 лв.

Идеално наливане – от чай до бебешка храна! С функция за контрол на температурата и за запазване на топлината.Различните напитки и съставки имат нужда от различна температура на водата за извеждане на най-добрия вкус. С помощта на бутоните за предварителни настройки в основата на тази елегантна електрическа кана, избирането на точната температура става безпроблемно

4 предварително настроени бутона за температура
• Предварително зададените настройки на температура от 40, 60, 80 и 100°C ще гарантират, че бебешкото мляко, чаят, разтворимото кафе, супата или нудълите са с правилната температура. Винаги се консултирайте с производителя на напитката коя температура трябва да се използва, за да се насладите на най-добрата напитка

Функция за поддържане на топлина
• Функцията за запазване на топлината поддържа водата в електрическата кана на избрана температура, за да не се налага да я варите повторно

Индикатор за чаша
• Удобните индикатори за ниво на водата, включително индикатор за една чаша, гарантират, че загрявате до завиране само количеството вода, от което се нуждаете, което помага за пестене както на енергия (една чаша вода от 250 мл спрямо 1 л), така и на вода, и допринася за опазването на околната среда

Микромрежест филтър
• Подвижният микромрежест филтър на улея улавя фините частици варовик с размери до 200 микрона, за да гарантира чиста чаша

Плосък нагревателен елемент
• Скрит елемент от неръждаема стомана осигурява бързо варене и лесно почистване

Многостепенна система за безопасност
• Многостепенна система за безопасност срещу прегаряне на сухо с автоматично изключване, когато водата е готова

Капак с пружина с голям отвор
• Капакът се отваря плавно с докосването на един бутон, избягвайки контакт с парата. Големият отвор улеснява почистването

Индикатор за ниво на водата
• Нивото на водата се отчита лесно с индикатор, разположен под дръжката

Контролна лампичка
• Елегантният светлинен индикатор, вграден в ключа за захранване, светва, когато каната е включена

Технически спецификации:
• Дължина на кабела: 0,75 м
• Напрежение: 220 – 240 V
• Захранване: 1850 – 2200 W
• Честота: 50/60 Hz
• Капацитет на каната: 1,7 л
• Цвят на контролния панел: като сатениран черен метал

Тегло и размери:
• Размери на продукта (Д x Ш x В): 230 x 188 x 257 мм
• Размери на пакета (Д x Ш x В): 242 x 196 x 250 мм
• Тегло с опаковката: 1,68 кг
• Тегло на продукта: 1,33 кг
• Размери на A-кутията (Д x Ш x В): 408 x 252 x 516 мм
• Тегло на A-кутията: 7,22 кг
• Микромрежест филтър: 200 µm

Характеристики на продукта:
• Основа 360 градуса, Автоматично изключване, Предпазване срещу прегаряне, Прибиране на кабела, Плосък нагревателен елемент, Неплъзгащи се крачета, Ключ за вкл./изкл., Сигнал за готовност, Температурен регулатор, Индикаторна лампа, Лесно пълнене през капака и улея

Покритие:
• Материал на основното тяло: неръждаема стомана
• Материал на нагревателния елемент: неръждаема стомана
• Материал на превключвателя: полипропилен
• Мощност на потребление в режим на готовност: < 0,5 W

Гаранция: 2 години

Спецификации
Тегло (кг.) 1.22
Warranty 2

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.

Други продукти от Philips, Холандия