Единичен индукционен котлон Caso Comfort C2000

Наличност: Наличен
SKU:
CAS.2006
Връщане до: 14 дни
168,97 лв.

Характеристики:
* Модел: Caso Comfort C2000
* Захранване: 220-240 V, 50/60 Hz
* Управление: Sensor-Touch NEU Slide Technologie сензорно управление с нова технология плъзгане
* Таймер
* Плот: Glaskeramik - стъклокерамика
* Мощност на индукционният котлон бързо подгряване: 2000 W
* Lock функция - заключване. Защита за деца
* Мощност на индукционният котлон при готвене: 2000 W
* 10 степени на мощност на индукционният котлон
* 10 степени за настройка на температурата от 60°C до 200°C
* Keep Warm функция за поддържане на готовата храна топла (при температура 60°C)
* Подходящи съдове с диаметър на дъното: 15-22 см
* Автоматично разпознаване на съдовете
* Защита против прегряване
* Автоматично изключване след 2 часа
* Размери: 280 x 65 x 360 мм
* Тегло: 2,5 кг
* Модерен дизайн
* Нагряването на индукционният котлон отнема само няколко секунди, което ви позволява да спестите до 55% от времето за готвене в сравнение с конвекционалните котлони
* Висококачествена и устойчива на надрасквания стъкло-керамична повърхност за готвене с лесно почистване
* За да достигнете по-бързо желаната от вас температура може да използвате бустер функцията, която добавя краткосрочно увеличение на мощността
* Иновативна плъзгаща технология на управление Slide Technology Sensor Touch - с лекота ще избирате желаната от вас температура, време за готвене и допълнителни функции
* LED индикаторни светлини
* Таймер за автоматично изключване след приключване на работният процес
* KEEP WARM функция за поддържане на готовата храна топла
* Крачета против хлъзгане за по-голяма стабилност на индукционните котлони
* Лесен за употреба и почистване
* Гаранция: 2 години

 

Индукционният котлон Caso Comfort C2000 е предназначен за домашна употреба. Разполагате с висококачествено стъкло-керамично покритие за готвене. Друго голямо предимство е ECO-Save технологията която ви спестява енергия чрез фазата без подгряване. С иновативната плъзгаща технология на управление Slide Technology Sensor Touch на Caso Comfort C2000 с лекота ще избирате желаната от вас температура, време за готвене и допълнителни функции. Индукционният котлон разполага с 10 степени за настройка на желаната от вас температура (60°C-200°C) и Keep Warm функция за поддържане на храната топла. Индукционният котлон за готвене Caso Comfort C2000 е снабден с крачета против хлъзгане за по-добра стабилност, функция за заключване за по-голяма безопасност. Индукционният котлон Caso Comfort C2000 е лесен за употреба и почистване
Принцип на работа
Индукционните котлони, за разлика от останалите котлони загряват директно съда за приготвяне на храната, без да имат нагряващ елемент.Това се получава чрез силен високочестотен електромагнит, който създава електромагнитно поле и чрез индукция загрява съда.Топлината генерирана в съда се предава на съдържанието му.Нищо извън съда не е засегнато от магнитното поле – в момента, в който съдът се свали от котлона или той бъде изключен, нагряването спира.За готвене с тези котлони са необходими железни или стоманени тенджери и тигани, изключват се керамични, стъклени или алуминиеви съдове
* Енергийна ефективност – Индукционните котлони са значително по-икономични от другите електрически котлони. Енергията, която изразходват е малко по-малко от нормалните плочи, но освен това тя се изразходва до два пъти по-ефикасно. Това се дължи на факта, че се загрява директно съда, а не загряващ елемент, който чрез топлообмен (при който има загуби) да предава топлина на съда. Като цяло индукционните котлони са около два пъти по-икономични от останалите електрически котлони
* Контрол – Загряването става веднага след включване на котлона и поставяне на съда – подобно на газовите котлони не се налага да се изчаква загряване на загряващ елемент. Също така промените в силата стават веднага след като завъртите копчето
* Безопасност – Самият котлон е студен и дори на най-голяма мощност не се затопля. Това означава, че вие (а и малчуганите около вас) няма как да се изгорите на котлона. Внимание – съдът с храната е топъл!
* Комфорт – Тъй като не се губи енергия за самото затопляне на съда, вашата кухня като цяло ще бъде по-хладна отколкото със стандартните електрически или газови котлони
* Чистота – Тъй като самияткотлон не се загрява, няма как нещо да капне, да загори и мирише и след това да се налага дълго търкане докато се изчисти
* Бързина – 500 мл кипва за 1 мин
* Индукционният котлон е предназначен само за приготвяне и затопляне на хранителни продукти с използване на подходящи съдове
* Да не се използва индукционният котлон за претопляне и затопляне на лесно запалими, вредни за здравето, лесно изпаряващи се или подобни течности и материали
* Продукта не е предназначен за продължителна професионална употреба!

Спецификации
Тегло (кг.) 2.5

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.

Други продукти от Caso, Германия