Диспенсър за топла и студена вода Aqua Optima AUR001 с филтър Evolve

Наличност: Наличен
SKU:
AO.AUR001
Гаранция: 2 години
Връщане до: 14 дни
Special Price 399,00 лв. Regular Price 498,97 лв.

Диспенсър за топла и студена филтрирана вода Aqua Optima с филтър Evolve. Чайник, охладител и филтърна кана, всичко в един уред. Незабавна топла или студена вода: 49 различни опции за обем и температура, така че да кипнете само водата, от която се нуждаете. Победител в категорията Устойчив продукт на годината на Наградите за домакински съдове за 2022 г
• 7 различни температурни опции от охладено до варено. Изберете вашата идеална температура на водата в зависимост от вашия тип напитка или предпочитания
• Лесен за използване с прецизен контрол на температурата, независимо дали е охладен или 100°C, Aurora ви дава перфектната чаша чай, чаша охладена вода или лекота за пълнене на тиган с вода за всички ваши готварски нужди

Вашите напитки по ваш начин
• Мигновена топла или студена вода: 7 различни варианта от охладена до преварена. Изберете вашата идеална температура на водата в зависимост от вашия тип напитка или предпочитания

Пестя енергия
• Варете само това, от което се нуждаете, и пестете енергия: изберете опции за дозиране от 200 мл до 1000 мл, идеални за приготвяне на чаша чай или вряща вода за тиган с паста

Удобство
• Комбинирайте чайника, охладителя и филтърната кана в един малък уред. Aurora не изисква водопровод. Просто включете, напълнете и тръгвайте

Еволюция+ филтриране
• Aurora използва същите патрони като филтърните кани за вода Aqua Optima, за да премахне примесите от водата и да ви даде по-добър вкус на топли и студени напитки

Бързо и удобно
• Мигновена топла и вряща вода с натискане на бутон. Върнете се към перфектно сварена чаша за по-малко от 30 секунди, без да се налага да кипвате и наливате отново

Напитки с по-добър вкус
• Намалете хлора и варовика с до 80%. Филтрите Evolve+ съдържат активен кокосов въглен за абсорбиране на хлор, а зърната от йонообменна смола помагат за предотвратяване натрупването на варовик

Енергийна ефективност
• Спестете енергия, като кипнете само водата, от която се нуждаете – британските потребители губят над 70 милиона литра вода на ден – кипнете двойно повече от необходимото количество!

По-малко пластмасови отпадъци
• Помогнете за опазване на околната среда. Всеки филтър ще филтрира до 100 литра вода, заменяйки 200 x 500 мл пластмасови бутилки за вода. Рециклирайте използваните патрони за воден филтър чрез TerraCycle в Обединеното кралство и EIRE (TerraCycle 2019)

Премахва примесите
• Патентованата 5-степенна технология за филтриране на Aqua Optima ефективно филтрира водата, за да намали примесите, включително хлор, варовик, хербициди, пестициди, олово, тежки метали и микропластмаси

Филтри
• Филтрите Evolve+ са предназначени за ефективно и бързо отстраняване на примесите от вашата вода. Всеки филтър се препоръчва за 30 дни употреба и максимум 100 литра вода

Спецификация на продукта:
• Модел AUR001
• Размери на продукта: 40,4 х 22,1 х 33,6 см
• Капацитет: 3,8 литра
• Мощност: 2100 W
• Волтаж: 240 V
• Ниво на шум: 70 dB
• Тегло на продукта: 5,14 кг

Гаранация: 2 години

Спецификации
Тегло (кг.) 5.2
Warranty 2 години

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.

Други продукти от Aqua Optima, Великобритания