АСТЕПЛЕКС (ASTHEPLEX®) 3C Pharma - За сила и енергия, 30 капсули

Наличност: Изчерпан
SKU:
asth
36,97 лв.

Хранителна добавка за Енергия, Сила, Издръжливост и Концентрация.

• Активни съставки от ново поколение
• Биометрични тестове
• Употреба в болници

Аминокиселините са специфични молекули, които са от съществена важност за живота: не е възможен живот без аминокиселини!
Дипептидните аминокиселини (ДАК) действат в сърцето на всяка наша клетка и участват във всички функции, включително синтеза на жизнена енергия.

Tози продукт се състои изключително от BIAMINOEETM (патент на Лаборатории LTEV®):
BIAMINOEETM e дипептид с къса протеинова верига и високо молекулно тегло.

BIAMINOEETM се състои от:
• 22 срещащи се в естествен вид (органични) аминокиселини от тип L, които гарантират правилното функциониране на човешкото тяло и участват активно в процеса на производство на енергия
• Органично желязо

BIAMINOEETM e с високо съдържание на органично желязо, което увеличава производството на червени кръвни телца. Червените кръвни телца пренасят кислорода до живите клетки. Колкото повече са те, толкова по-наситени с кислород са мускулите.

С приема на BIAMINOEETM всички аминокиселини се усвояват от тялото за по-малко от 15 минути. Провеждани са различни тестове за ефективност:
• В болници
• С участие на хора, занимаващи се професионално или любителски със спорт: 70% от спортистите, участвали в тестовете, показват отлични резултати.

BIAMINOEETM има многобройни ефекти. В действителност тази иновативна активна съставка способства за:
• Подобряване на мускулното развитие
• Борба срещу мускулната умора
• Подобряване на издръжливостта
• Ускоряване на процеса на възстановяване
• По-добро възстановяване на тъканите
• Подобряване на умствената концентрация
• Подобряване синтеза на хемоглобин и червени кръвни телца
• Оптимизиране на процесите, които спомагат за снабдяването на мускулните клетки

Състав (за 3 капсули от 628 мг (1884 мг):
Левцин(171.15 mg); аланин(144.60 mg); фенилаланин(132.30 mg); лизин(123.15 mg); валин(121.65 mg); глутамин – глутаминова киселина(104.85 mg); аспаргин – аспаргинова киселина(93.45 mg); серин(89.85 mg); хистидин(89.85 mg); треонин(76.65 mg); пролин(66.75 mg); триптофан(64.50 mg); глицин(58.35 mg); тирозин(54.30 mg); аргинин(52.05 mg метионин(52.05 mg); цистеин(16.35 mg); изолевцин(4.35 mg); желязо (органично)( 3.345 mg); карнитин(7.20 μg) ; орнитин(0.60 μg); ); противонабухвател: магнезиев стеарат;
капсула: желатин; оцветител: титанов диоксид.
 
Начин на употреба:   
ФАЗА НА АТАКА: Приемайте 2 до 3 капсули дневно в продължение на 10 дни.
ФАЗА НА ПОДДЪРЖАНЕ: Приемайте 1 капсула дневно в продължение на 1 месец.
Програмата може да се повтори.
 
Предпазни мерки при употреба:   
Следвайте указанията за употреба. Съхранявайте на места, недостъпни за малки деца. Използвайте като част от разнообразна диета и здравословен начин на живот. Съхранявайте далече от влага и светлина. Бременни жени и кърмачки следва да се консултират с лекар преди употреба.
Този продукт не е лекарство, а хранителна добавка на базата на аминокиселини и органично желязо.

Нето тегло:18,84 г (30 капсули от 630 мг)

Производител: Les 3 Chenes, Villecheneve 69770, Франция

Спецификации
Тегло (кг.) 0.1

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.

Други продукти от CPharma, Франция