500 вида хляб и печива, които непременно трябва да опитате

Код: 9786191950911
Виж всичко от: Хеликон
19,90 лв.
loader
Зареждане...
Описание
500 рецепти за различно време на деня, за различни ситуации и случаи – закуски, леки обеди, вечери, лакомства за парти и още какво ли не. Има ли по-апетитно и по-стоплящо душата от аромата на прясно изпечен хляб? Малко неща в приготвянето на храна съперничат на удовлетворението да замесите тесто, да го видите как се надига и да изчакате да се изпече, докато кухнята ви се изпълва със страхотното ухание на съвършения хляб. Тази нова колекция от рецепти за най-различни видове хляб е събрала мъдростта на десетилетия опит. В увода ще намерите съвети как да печете без стрес и напрежение, как да ползвате маята, как да месите, как да подберете точното брашно и какво да направите, ако нещата се объркат. 500 рецепти за всевъзможни видове хляб и печива – солени и сладки, традиционни и екзотични, за закуска и към основното ястие, събрал в себе си векове от изкуството на приготвянето му. Тук са включени рецепти за арабски питки и за хляб без мая, без глутен и без млечни продукти. Рецептите включват: - Хляб с квас - Франзели с лук - Хляб с орехи и розмарин - Средиземноморски хляб с домати - Шоколадови бретцели - Бриош с пиле и шунка - Хляб за Рамазан - Маймунски хляб с портокали
Характеристики
Тегло (кг.)
0.573
Марка
Хеликон
Author
Керъл Бекерман
Publisher
Книгомания
Година на издаване
2016
Book Size
16x15
Book Pages
288
Cover Type
твърди
ISBN
9786191950911
Доставка

Фиксирана доставка от 6.99 лв.

Безплатна доставка над 200 лв.

Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ. 

Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

Разбери повече за начините на доставка

Ревюта
Оценка за продукт
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
Може да харесате още