Бебешка количка Kinderkraft INDY 2 - Cosy Grey

Наличност: Наличен
SKU:
NEW023680
Връщане до: 14 дни
348,97 лв.

Това е INDY2 - лека количка, която осигурява комфорт за Вас и Вашето дете. Всеки родител ще оцени големите колела от пяна, които не се нуждаят от помпане, идеални за използване на градски тротоари. Облегалката може да се регулира плавно и безшумно в легнало положение, позволявайки на детето ви да подремне удобно на открито.
INDY2 тежи само 6,4 кг, така че можете лесно да носите количката - дори до 4-тия етаж. Благодарение на системата CLICK & FOLD, той може да се сгъва с една ръка, а водоустойчивата качулка с филтър UPF50+ ще ви позволи да се насладите на разходките си, независимо от времето.
Централната спирачка ви позволява да спрете бързо, докато практичната облегалка за глава предпазва главата на вашето дете от удари и друсане. Наличните адаптери ви позволяват да превърнете INDY2 в СИСТЕМА ЗА ПЪТУВАНЕ.
Количката тежи само 6,4 кг. Когато е сгъната гумите са събрани само от едната страна, така можете лесно да я носите без да се изцапате.
Indy идва в комплект с адаптери за кошница, така ще имате цялостна система за пътуване от раждането през целия период, в който ще имате нужда.
* Кошницата се продава отделно
Системата CLICK & FOLD прави количката лесна за сгъване, дори докато държите детето си в другата си ръка. Ключалката AUTO LOCK го предпазва от неволно разгъване. Когато е сгъната, количката стои изправена сама.
Множество възможности за настройки на облегалката и 2 позиции на поставката за крака улесняват поставянето на седалката в удобно за бебето положение.
Водоустойчивият сенник с филтър UPF 50+ ще предпази вашето мъниче както от дъжд, така и от пряка слънчева светлина. Филтърът също така означава, че цвета няма да избледнее с времето. Сенникът има допълнително удължение и визьор.
Indy 2 има стилен, атрактивен дизайн и избор от няколко модерни цвята.
Предните и задните колела имат амортисьори и са изработени от непробиваема пяна, която не изисква надуване. Предните колела могат да се въртят на 360ᵒ, което прави INDY2 изключително маневрен и лесен за бутане.

Характеристики:
• Леки и устойчиви материали
• 100% полиестер
• Здрав, устойчив и лесен за почистване
• Гуми от ЕVA пяна
• Натоварване до 15 кг (80 см)
• Тегло: 6,4 кг
• Размери сгъната: 45 х 30 х 65 см
• Разгъната: 45 х 80 х 103см
• Водоустойчив сенник с филтър UPF 50+

Спецификации
Тегло (кг.) 6.4

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.

Други продукти от KinderKraft, Полша