Списание "Бон Апети", брой 76

Код: broi76
Виж всичко от: Бон Апети
Връщане до: 14 дни
-50%
2,48 лв.
4,95 лв.
Описание

С априлския брой на списание Бон Апети ще надникнете в манастирската магерница, а по-любопитните от вас дори могат да видят и какво ври в котела на монасите. Вкусни, загадъчни и достоверни са рецептите на светите мъже. Пригответе и опитайте и вие от тази съблазън!
Кое е първо – кокошката или яйцето? Едва ли ще постигнете консенсус. Затова вместо да спорите по въпроса ние ще ви представим по-интересно занимание, а и ще ви дадем точни отговори: Кокошите яйца ли са най-вкусни?; Трябва ли да внимаваме с яйцата? Незаменим разкрасител ли са те...?
Валери Нешов – главен готвач в ресторант Donna – София ще ви покаже три нови вкуса и ще сподели своите предизвикателства като кулинар.
Елица Тодорова и Стоян Янкулов ще ви потопят в своя уникален свят с ритъма едновременно на минало, настояще и бъдеще. За нея, за него, за силата на българския дух и музиката, която създават четете в интервю на Мария Аврамова.
В новия брой на списанието ще прочетете още:
- коя консервирана царевица да изберете;
- тортени вариации от Стефан Иванов;
- за ревността между децата;
- със или без глутен.

Характеристики
Тегло (кг.)
0.450
Марка
Бон Апети
Доставка

Фиксирана доставка от 6.99 лв.

Безплатна доставка над 200 лв.

Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ. 

Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

Разбери повече за начините на доставка

Ревюта
Оценка за продукт
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
Може да харесате още