Списание "Бон Апети", брой 42

Код: broi42
Виж всичко от: Бон Апети
-50%
1,98 лв.
3,95 лв.
loader
Зареждане...
Описание
Този брой на списанието ще ви разкаже надълго и нашироко за ризотото:
- кога се появява първата рецепта за знаменитото ризото по милански и как се постига съвършеният му вкус;
- по какво се различават видовете италиански ориз Arborio, Baldo, Vialone nano, Carnaroli;
- как се приготвят Ризото "Ди витело", Шафраново ризото с броколи, Ризото със сьомга и черен хайвер; Ризото "Формаджо", Ризото "Примавера".
И още:
- рубриката "Гурме" представя соса Kikkoman - най-известната и използвана вече над 300 години течна подправка в японската кухня;
- тема на "Кулинарен гид" е ирландската кухня;
- продукт на броя е малината, а подправка – самардалата;
- в "Екзотика" ще разберете как се почистват и готвят калмари, а в "Здраве и красота" д-р Виолета Кънева разказва какво всъщност не знаем за нитратите.

> Ограничени количества <
Характеристики
Тегло (кг.)
0.300
Марка
Бон Апети
Доставка

Фиксирана доставка от 6.99 лв.

Безплатна доставка над 200 лв.

Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ. 

Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

Разбери повече за начините на доставка

Ревюта
Оценка за продукт
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
Може да харесате още