Въпроси и отговори по зайцевъдство

Код: 9548729121
Виж всичко от: Хеликон
Връщане до: 14 дни
8,00 лв.
Описание
В книгата ще намерите: заешко месо - предимства и производство; произход на домашния заек и някои породи зайци; анатомични, физиологични и биологични особености на домашния заек; телосложения на зайците; развъждане на зайците; хранене на зайците; отглеждане на зайците; продукти от зайцевъдството и първичната обработка; болести по зайците; предпазване на зайците от заболявания; рецепти за ястия, приготвени от заешко месо.
Характеристики
Тегло (кг.)
0.143
Марка
Хеликон
Author
Колектив
Publisher
Християнин
Година на издаване
2002
Book Size
20x13
Book Pages
176
Cover Type
меки
ISBN
9548729121
Доставка

Фиксирана доставка от 6.99 лв.

Безплатна доставка над 200 лв.

Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ. 

Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

Разбери повече за начините на доставка

Ревюта
Оценка за продукт
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
Може да харесате още