Описание
Мартенският брой на списание "Бон Апети" ще ви пренесе в света на
цветята и ще ви запознае с тяхното приложение в кухнята.
Ще разберете защо
булгурът трябва да бъде полуляризиран навсякъде по света.
Сладкарката Ваня Джартова-Велинова ще ви предложи изкусителни
десерти с привкус на свежи плодове.
Очарователната
Марта Вачкова ще разкрие тайните на вечните женски проблеми.
В новия брой на списанието ще прочете
още:
- кой пастет да изберете;
- агарът – по-добрият желатин;
- пататът – сладкият картоф на Америка;
- рационалното хранене на учениците;
- коктейл за жени с характер;
- как да се справите с пролетната умора;
- молекулярната гастрономия или "космическите" продукти на бъдещето.