Дизайн гофретник Caso WaffleUp

Наличност: Наличен
SKU:
CAS.2932
Гаранция: 2 години
Връщане до: 14 дни
Special Price 159,00 лв. Regular Price 228,97 лв.

Дизайн гофретник CASO WaffleUp

Характеристики:
• Вертикална система за печене за перфектни белгийски гофрети (18 см ø и 2,5 см дебелина), сладки и солени вариации от всякакъв вид и много повече
• Привлича вниманието във всяка кухня благодарение на модерния, вертикален дизайн в полярно сребро и неръждаема стомана
• Тестото може да се излива отгоре за равномерно разпределение и оптимални резултати при печене
• Подготовка без разливанр благодарение на контейнера за отцеждане за излишно тесто – тестото не залепва за устройството и е събрани за повторна употреба
• Копче за управление с 5 избираеми настройки за оптимално степен на покафеняване от светло и пухкаво до златисто кафяво и хрупкави белгийски вафли+ Лесно отстраняване на вафлите благодарение на двойното незалепващо покритие
• С практична светлина за печене:
- Червена светлина: Изсипете тестото в уреда и изпечете
- Зелена светлина: гофрета е готова
• Звуков сигнал при изтичане на времето за печене
• Интегрирано устройство за навиване на кабела
• Вкл. черпак за лесно наливане на тестото

CASO Design Waffeleisen „WaffleUp“ – Повече от машина за гофрети
• НОВО Независимо дали е лек, пухкав, златистокафяв или хрупкав, иновативният уред за гофрети CASO Design „WaffleUp“ впечатлява с оптималните си резултати и е страхотно забавление! За разлика от конвенционалните гофретници, WaffleUp има вертикална система за печене за перфектни белгийски гофрети

CASO Design „WaffleUp“ – Акценти:
• Мощност: 800 W
• Размери ( Ш x В x Д мм): 320 х 300 х 165
• Тегло (кг): 3,26
• Вертикална система за печене за перфектни белгийски гофрети (18 см ø и 2,5 см дебелина), сладки и солени вариации от всякакъв вид и много повече
• Привлича вниманието във всяка кухня благодарение на модерния, вертикален дизайн в полярно сребро и неръждаема стомана
• Тестото може да се излива отгоре за равномерно разпределение и оптимални резултати при печене
• Приготвяне без бъркотия благодарение на контейнера за оттичане на излишното тесто – тестото не залепва за устройството и се събира за повторна употреба
• Контролен бутон с 5 избираеми настройки за оптимална степен на запичане от леки и пухкави до златисто кафяви и хрупкави белгийски гофрети
• Лесно отстраняване на гофретите благодарение на двойното незалепващо покритие
• С практична светлина за печене:
• Червена светлина: Изсипете тестото в уреда и изпечете
• Зелена светлина: Вафлата е готова
• Звуков сигнал при изтичане на времето за печене
• Интегрирано устройство за навиване на кабела
• Вкл. черпак за лесно наливане на тестото

От сладко до солено
• „WaffleUp“ осигурява невероятни, перфектни гофрети (приблизително 18 cm Ø и 2,5 cm дебелина) и е идеален за приготвяне на сладки и солени вариации от всякакъв вид. Защо не направите вкусни картофени гофрети или гофрети с червено цвекло, моркови, сирене или билки? Идеалните закуски за между храненията или като специални гарнитури към барбекю. Опитайте този лесен начин за приготвяне на гофрети и се насладете на резултата!

Направете перфектни гофрети лесно и бързо
• Всичко, което потребителят трябва да направи, е да излее тестото в устройството отгоре, за да го разпредели равномерно. Излишното тесто се събира в съд, за да може да се използва за направата на следващата вафла. Това гарантира, че нищо не се губи и прави подготовката супер чиста. Нищо не се пече върху устройството. гофретите са идеално кръгли

• Дизайнерският уред за гофрети разполага с копче за управление с пет нива на мощност, което позволява на потребителя да избере желаната степен на запичане според личните си предпочитания. Това означава, че готовите гофрети могат да варират от леки и пухкави до златистокафяви и хрупкави. Лампата за печене помага за постигане на правилното време. Когато светлината е червена, потребителят може да налее тесто; когато свети зелено, вафлата е готова и може да се извади от устройството

• В допълнение към своите „вътрешни ценности“, този висококачествен уред за гофрети изглежда страхотно. Модерният, вертикален дизайн на WaffleUp в полярно сребро и неръждаема стомана привлича вниманието във всяка кухня!

Спецификации
Тегло (кг.) 3.26
Warranty 2 години

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.

Други продукти от Caso, Германия