Великата тайна

Наличност: Наличен
SKU:
9786197374131
Връщане до: 14 дни
12,00 лв.
Бог е моята Тайна. Чистият Дух в нас е Велика тайна, а умът е само загадка. Великата тайна е Неизречена – не се е изказала. Ако Бог ни е докоснал, Той ни е дарил нещо от тайната си. Само докоснатият от Великата тайна е благословен. Ако си устоял на Голгота, станал си част от Великата тайна. За да разбереш Великата тайна, трябва да си станал Несътворен. Можеш да разбереш тайната, ако си древно избран дух. Във Великата тайна има скрито нещо от Бездната. Бездната превъзхожда и свещените, и Божествените неща. Великата тайна е Неродена, а ние сме родени, за да я познаем. Великата тайна няма начало, няма край, няма произход, защото Той винаги е бил. Той само е излязъл от Себе си и слизайки надолу, е дал началото на всички същества и хора. Великата тайна е, която решава на кого да даде истинно знание. Когато сме били във Великата тайна, ние сме били единни с нея и божествени, а когато сме се отделили, сме станали сътворени и смъртни. Ще се върнеш във Великата тайна само когато успееш да направиш своята змия, или тъмнина, лъчезарна. Великата тайна се отличава се отличава по това, че тя никога не е допускала времето в себе си. Ще ви кажа една тънка тайна. Никакви практики не очистват човека. Само едно го очиства – познаването на Истината. Това е нещо по-дълбоко от всяка практика. Във Великата тайна тържествува само Истината, която е успяла да се завърне е Пълнотата. Няма завръщане във Великата тайна без Истината. Ако Великата тайна изпрати едно същество на Истината в света на мрака, то там ще свети, а няма да философства. Ако Истината е потекла в тебе, ти вече си част от Великата тайна. Великата тайна не общува с човека, а с Истината в човека. Посланието е само призоваване, а Откровението е завръщане в тайната. Пътят към Великата тайна е първо да станеш чист, а после да се обожествиш
Спецификации
Тегло (кг.) 0.291
Author Морис Метерлинк
Publisher Логос-Варна
Година на издаване 2017
Book Size 13x20
Book Pages 256
Cover Type меки
ISBN 9786197374131

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.