Уред за прически Philips Multi-Styler, 5 приставки

Наличност: Наличен
SKU:
o-BHH811/00
Гаранция: 2
Връщане до: 14 дни
Special Price 71,97 лв. Regular Price 79,97 лв.

Разнообразие и творчество са само на едно докосване разстояние с уреда за прически Philips Multi-Styler. Открийте безкрайни възможности за стилизиране на вашата коса с този впечатляващ комплект, който включва 10+ стила в една кутия. Бъдете готови да създавате нови и уникални прически всеки ден!

• С уреда за прически Philips Multi-Styler имате пълен контрол над външния вид на вашата коса. С петте приставки и аксесоари, вие можете да избирате от различни стилове и текстури, за да създадете точно това, което искате. От гладки и изправени кичури до игриви и къдрави кичури, този уред е вашата тайна оръжие за персонализиране на визията ви

Техническите спецификации:
• Брой приставки: 5
• Технология за нагряване: бързо нагряване за незабавно стилизиране
• Максимална температура: до 200°C
• Време за нагряване: 30 секунди
• Дължина на кабела: 2 метра
• Заключващ механизъм на приставките Да
• Индикатор за готовност Да
• Напрежение: 220-240V
• Честота: 50-60Hz
• Гаранция: 2 години

• Уредът за прически Philips Multi-Styler не само ви предоставя гъвкавост и свобода при стилизирането на косата, но също така се отличава със своята висока производителност и удобство. С неговата бърза технология за нагряване, вие ще бъдете готови за стилизиране в рамките на секунди. Заключващият механизъм на приставките гарантира стабилност и сигурност по време на стилизирането

• Освен това, уредът за прически Philips Multi-Styler е снабден с индикатор за готовност, който ви информира когато уредът е достигнал желаната температура. С дългия си кабел, вие имате свобода на движение и удобство при стилизирането

• Разбийте рутината и изразете себе си с неограничени прически, създадени с уреда за прически Philips Multi-Styler. Всеки ден може да бъде различен приключение, когато имате този иновативен инструмент в ръцете си. Преживейте свободата на стил и самоизразяване, безкрайните възможности са ваши да изследвате и създавате

Спецификации
Тегло (кг.) 0.561
Warranty 2

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.

Други продукти от Philips