Универсална кърпичка Smart Microfiber System 40/40 см

Наличност: Наличен
SKU:
e-1035-2
Връщане до: 14 дни
Grouped product items
Количество Продукт
Универсална кърпичка Smart Microfiber System 40/40 см - зелен
14,97 лв.
Изчерпан
Универсална кърпичка Smart Microfiber System 40/40 см - червен
11,97 лв.
Универсална кърпичка Smart Microfiber System 40/40 см - син
14,97 лв.

Предназначена за обиране на напрашени места в сухо състояние и почистване на замърсявания чрез овлажнена кърпичка - кухня, санитарен възел, мебели, телевизионни устройства, компютри, автомобили.
Подходяща е и за миене на посуда, прозорци и огледала. Отстранява пресни петна от дрехи.
Универсална  кърпичка, която е многофункционална - абсолютно необходима в  стаята, в офиса, в банята, в кухнята.

Приложение: почистване на прах. В сух вид я ползвайте  за почистване на прах. Тези повърхности, които не могат да бъдат навлажнени, почиствайте със суха кърпа. Триене на повърхността предизвиква  електростатичен ефект, а не гони прах из апартамента, микрофибърна материя  привлича частици прах, бактерии, гъбички. Повърхността  предобива прахоотхвърлящи  свойства и околната среда постепенно се освобождава от праха. Едновременно с това избърсаната повърхност се полира. Пречистената по този начин повърхност става клинично чиста. След преключване на почистването кърпичката се препоръчва да се изпере.

Почистване на мръсотии.
В мокра форма (навлажнена и изцедена добре) кърпата се използва за премахване на различни замърсители. Вие не само перфектно почиствате  повърхността, но в същото време я полирате. Кърпата  не оставя петна, пух и др. Тя дори може да се използва за премахване на мазнините от повърхността на плочите, но дългогодишни  упорити  мазнини тя няма да бъде в състояние да почисти, тъй като те не се разтварят във вода. Използва се, за да мият чинии в намокрено и изстискано състояние. В мокър вид се използва за премахване на мазнини от ястия и дори мазна мръсотия.
Не използвайте с кърпа препарати – тя перфектно ще работи и без тях. Ако имате нужда да търкате  силно замърсени повърхности - плочки, готварска печка, хладилник, вана и мивка, използвайте кърпата във влажна, но не мокра, форма. Когато  миете прозорци и огледала, използвайте леко влажна кърпа. Микрофибърът  не оставя власинки, следи и др. За измиване на прозорци и огледала, още по-лесно да нанесете влага върху стъклото от пръскачки и да го избършете със суха кърпа. Компютърна клавиатура се почиства много лесно с кърпа и  за разлика от алкохолни вещества, предназначени за тази цел, не изтрива буквите от  клавиатурата. Почистете метал и хром. Кърпа  перфектно ще изчисти бижута, изработени от злато и сребро и ще им предаде първоначалния блясък и красота. Лесно премахва и пресни петна от дрехите (пръски кал по панталоните ви, мазнини, петна от плодове и някои други). За да направите това, навлажнете кърпата и разтъркайте частта, където се е образувало петно. Кърпата  ефективно премахва  праха, мръсотията и остатъците от крема от обувки, а през зимата  - сол и други замърсители. Обувките са най-добре запазени. При това кремът за обувки лесно се премахва от кърпата.
Подхожда идеално за почистване на обувки в добро изчистено състояние, при което кожата не се навлажнява, а кърпичката  попива в себе си всички остатъци от сол и разяждащи замърсявания. Кърпичката може да се пере с перилни препарати, несъдържащи избелващи средства и омекотители. При необходимост може да се обеззаразява в кипяща вода.

Работен живот – не по-малък от 1 година при интензивно използване.

Грижи:  микрофибърни кърпи  можете да перете с  всякакъв вид сапун. Можете също да използвате леки препарати, които не съдържат белина и омекотител за вода. В случай на тежки замърсявания, кърпата  трябва да се извари (намокрете, покрийте със сапун и я пуснете  във вряща вода за 3-5 минути). Кърпата  може да издържи до 300 изварявания.

Внимание! Не гладете. Не сушете в горещите батерии.

* Размери: 40 / 40 см
* Цветове: син, зелен и червен

> Моля, посочете предпочитания от Вас цвят в падащото меню.

Спецификации
Тегло (кг.) 0.2

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.

Други продукти от Smart Microfiber System, Швеция