Триколка Kinderkraft SPINSTEP, сива

Наличност: Наличен
SKU:
NEW023153
Връщане до: 14 дни
Special Price 268,97 лв. Regular Price 298,97 лв.

Започнете да прекарвате времето си заедно на открито и открийте предимствата на триколка SPINSTEP 5в1!
Тя расте заедно с Вашето дете. Има модулна конструкция, която позволява лесен и бърз монтаж и демонтаж на отделните елементи без инструменти. Дълбокият, водоустойчив сенник с филтър UPF50 +, предпазва дори от дъжд.

Характеристики:
• Размери в разгънато състояние:
• Дължина: 106 см
• Височина: 103 см
• Широчина: 50,5 см
• Размери в сгънато състояние:
• Дължина: 71,5 см
• Височина: 56 см
• Широчина: 51 см
• Тегло: 10 кг
• За деца: от 9 месеца до 5 години


Kinderkraft SPINSTEP триколка може да се използва по 5 начина. Като:

Aлтернатива на стандартната детска количка (9+месеца), благодарение на възможността бебето да гледа към Вас.
Kолело за най-малките (12+месеца);
Велосипед за деца на възраст 18-24 месеца (без сенник);
Детско колело, с възможност за родителски контрол;
Детско колело за самостоятелно каране, когато децата са готови за това.


Физическата активност е изключително важна за здравето и развитието на малкото дете. Насърчавайки детето си да се разхожда и кара колело, Вие развивате навици, които ще повлияят положително на здравето му. Триколката SPINSTEP 5в1 ще разнообрази всяка ваша разходка и ще я направи незабравима. Устойчивите PU- колела работят добре както в града, така и по горската пътека. Те имат добро сцепление и са устойчиви на пробиване, а задните колела имат лагери.
Триколката има въртящата се на 360° седалка дава възможност за возене, както с лице, така и с гръб на посока на движение.
SPINSTEP се предлага с полезни аксесоари, като чанта за дръжката за родителя и две кошници за малките бебешки предмети. И благодарение на сгъването можете да вземете SPINSTEP със себе си на почивка или на гости при баба и дядо.

Безопасност:
Функция „свободно колело“ позволява на детето да върти педала, без да задвижва колелото. Родителят контролира скоростта на пътуване!
SPINSTEP е оборудван с регулируеми, 3-точкови предпазни колани с подложки. Които се грижат не само за безопасността на детето, но и повишават комфорта при каране.
Подвижната, мека преграда позволява лесно да се поставя и изважда детето.
Гумените, нехлъзгащи се дръжки осигуряват здраво сцепление и повишават увереността на малкия колоездач.
Стоманената рамка гарантира солидна и издръжлива конструкция
Дълбокият, регулируем сенник е водоустойчив и има UPF50+. Той предпазва детето от дъжд, вятър и слънце.
Задните колела имат спирачки до които родителят има лесен достъп.

Удобство:
Сгъваемите степенки за крачетата позволяват на крачетата да си починат.
Триколката SPINSTEP е сгъваема, което позволява лесно пренасяне и съхранение у дома
Триколката е лесна за поддръжка - материалът на облегалката и седалката могат лесно да се свалят и избършат с влажна гъба.
Дръжката на родителя е завършена с приятна на допир пяна и може да се регулира в 3 нива на височина
Допълнителните аксесоари ще Ви улеснят всяка разходка: две кошници, звънец, чанта закачена на дръжката и удобна поставка за чаша/бутилка.

Функционалност:
Въртящата се на 360° седалка
Възможност за лесен демонтаж на отделни елементи без използване на инструменти
SPISNTEP е предназначен за деца от 9 месеца до 5-годишна възраст
Възможност за регулиране на разстоянието между седалката и волана позволява по-лесно приспособяване на триколката спрямо Вашите и на Вашето дете нужди.
Устойчивите колела, изработени от PU, са подходящи както за асфалт, така и за горската пътека.

Спецификации
Тегло (кг.) 11

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.

Други продукти от KinderKraft, Полша