Столче за кола KinderKraft Oneto3 i-size - CHERRY PEARL

Наличност: Наличен
SKU:
NEW023778
Връщане до: 14 дни
Special Price 318,97 лв. Regular Price 348,97 лв.

Това е ONETO3 i-Size – безопасно столче за кола, което отговаря на изискванията на най-новия стандарт R129 i-Size. Предназначено е за деца от 76 до 150 см височина (от 15 месеца до приблизително 12 години). Това е наследник на емблематичния модел ONETO3, който получи високи оценки на ADAC и ÖAMTC. Оборудвано е със специални системи за безопасност, като например SIDE PROTECT SYSTEM, която осигурява допълнителна защита в случай на страничен удар, както и H-GUARD SYSTEM, която е трислойна, подсилена облегалка за глава, която предпазва главата и шията на детето при инцидент. За по-лесно пътуване разполага с практични кукички отстрани и мека седалка, а също така има възможност за поставяне на вътрешния предпазен колан в отделение.
Столчето за кола ONETO3 i-Size отговаря на изискванията на най-новия стандарт R129 i-Size. Това означава, че можете да се съсредоточите върху шофирането на колата и да оставите безопасността на столчето за кола.
SPS е висока, подсилена странична защита. Която абсорбира енергията, създадена в случай на страничен сблъсък. Осигурява по-добра защита за раменете и бедрата на вашето дете при инцидент. Защитата на главата и врата се осигурява от H-GUARD SYSTEM, която е трислойна облегалка за глава от мемори пяна, която абсорбира енергията и я разоредекя благодарение на слоевете, като не позволява тя да достигне до чувствителните части на тялото на вашето дете.
Благодарение на ISOFIX, столчето за кола може да бъде монтирано в колата ви само за няколко минути. Когато возите по-малки деца, трябва също да го закрепите с помощта на лентата TOP TETHER. И двете системи разполагат с индикатори, за да се гарантира правилната инсталация. По-големите деца могат по избор да пътуват в кола без ISOFIX конектори.
Благодарение на ISOFIX, столчето за кола може да бъде монтирано в колата ви само за няколко минути. Когато возите по-малки деца, трябва също да го закрепите с помощта на лентата TOP TETHER. И двете системи разполагат с индикатори, за да се гарантира правилната инсталация. По-големите деца могат по избор да пътуват в кола без ISOFIX конектори.
Столчето за кола може лесно и бързо да се приспособи към ръста на вашето дете. Подвижната вложка за малки деца подобрява комфорта при пътуване и намалява пространството между тялото на вашето дете и столчето за кола. СИСТЕМАТА EASY GROW ви позволява да регулирате облегалката за глава и предпазния колан едновременно с една ръка. Правилно регулираната облегалка за глава повишава безопасността на вашето дете в случай на сблъсък! Облегалката за глава има 18 опции за регулиране.
Столчето за кола разполага с петточков предпазен колан с меки подложки и нехлъзгащо покритие, което предотвратява изплъзването му от раменете. А когато дойде време да обезопасите вашето мъниче с предпазния колан на колата, можете да поставите предпазния колан в специално отделение само с няколко стъпки, без да го отстранявате изцяло.
ONETO3 i-Size се предлага с мека, широка седалка. Тапицерията е изработена от безопасни материали, приятни на допир. Тя може лесно да се сваля и да се пере в пералня. Столчето за кола разполага с куки за предпазни колани отстрани, което улеснява поставянето на вашето дете в столчето.


Характеристики:
• Облегалка и седалка: Пяна/Мемори пяна
• Тапицерия: Лесен за почистване и бързосъхнещ полиестер
• База и основа: Восококачествена пластмаса
• Възраст от 15 месеца до 12 години (9-36кг)
• Тегло на продукта: 11 кг
• Размери: 58 х 44 х 58-78 см
• Сглобяване в позиция с лице напред
• Подсилена облегалка за глава с допълнителна пяна (H-GUARD)
• Висока и подсилена странична защита (SPS)
• Петстепенно регулиране на столчето за кола през целия период на използване


Европейският отдел за разработване на нови продукти гарантира, че продуктите, предлагани от Kinderkraft, са възможно най-добри по отношение на функционалност и безопасност и че следват най-новите тенденции в дизайна. Отделът е изграден от компетентни хора с дългогодишен опит в производството на детски продукти, като много от тях са родители.

 

     

Спецификации
Тегло (кг.) 11

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.

Други продукти от KinderKraft, Полша