Приключете поръчката през вашия акаунт
Приключи поръчката като нов клиент
Създаване на сметка, има много предимства:
Острието на Шефския нож Giesseer изработено от висококачествена хромирана стомана и закалено във вакуум до твърдост 56 – 57 по Рокуел. Благодарение на силно полираната повърхност, шефският нож притежава изключителна устойчивост на ръжда и дълготрайност на режещия ръб.
Дръжката е изработена от Micarta – естествен, изключително твърд и устойчив материал. Всяка дръжка е уникална и ергономично оформена, за да осигури максимален комфорт при употреба. Това прави ножа перфектно балансиран в ръката и гарантира прецизно рязане.
Шефските ножове PremiumCut са закалени до 57(±1) HRC с една от най-модерните вакуумни технологии в света. Осем усъвършенствани процеса на заточване и финално ръчно довършване от майстор гарантират изключителна острота на острието – вероятно едни от най-добрите ножове.
Giesser, фамилна компания от 1776 година, съчетава традицията с бъдещето в серията PremiumCut. Уникалната форма на острието и иновативната дръжка представляват революция в ножарската индустрия – ножове, създадени за професионалисти.
Ножовете са подходящи за измиване в съдомиялна машина, но за по-добра защита на режещия ръб препоръчваме ръчно почистване.
Характеристики:
• Извит и леко гъвкав шефски нож
• Идеален за филетиране на риба и за лесно обезкостяване на всякакъв вид
• Индивидуално опаковани в красива дървена кутия
• Включен е протектор за острието от твърда пластмаса
• 17 см острие
• Дръжка от висококачествена Micarta
Фиксирана доставка от 6.99 лв.
Безплатна доставка над 200 лв.
Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ.
Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.