Разделно хранене в българската кухня. Енциклопедия 700 рецепти

Код: 9789549356489
Виж всичко от: Книги Книги
30,00 лв. / 15,34 € 30,00 лв. / 15,34 €
Валутен курс: 1 EUR = 1.95583 BGN
loader
Зареждане...
Описание
Настоящата книга обхваща както теоретичните постановки на разделното хранене, така и практическото му приложение в българската кухня. Предназначението на тази книга е: - да служи като ръководство за практическо прилагане на принципите на разделното хранене, съобразено с българските условия на живот и хранене и да отговори на въпроса: как да приложим разделното хранене в българската кухня. - да запознае читателите с теоретичните постановки на разделното хранене: основни принципи, класификация на хранителните продукти, таблица за състава на храните и др. ЗАДАЧИТЕ на тази книга са не толкова да обхване необятния обем на възможните ястия, а чрез нея да се научим да прилагаме разделното хранене при приготвяне на ястията и при съчетаването им на един прием, да планираме дневното си меню, да престанем да ядем безразборно това, което в момента ни е вкусничко. Преди всеки вид ястия са посочени точки: „Правила за приготвяне" и „Правилно съчетаване" с други храни и ястия. Тези точки са най-важните — от тях ще разберете как правилно да съчетавате продуктите при приготвяне на избраното от вас ястие и с кои други ястия или храни можете да го съчетаете на едно ядене.
Характеристики
Тегло (кг.)
0.292
Марка
Книги
Author
Лиляна Куманова
Publisher
Здраве и щастие
Година на издаване
2014
Book Size
20x14
Book Pages
424
Cover Type
меки
ISBN
9789549356489
Доставка

Фиксирана доставка от 7.99 лв. / 4.09 € до офис и 11.99 лв. / 6.13 € до адрес.

Безплатна доставка над 200 лв. / 102.26 €

Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ. 

Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

Разбери повече за начините на доставка

Ревюта
Оценка за продукт
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
Може да харесате още