Професионална подочистачка Smart Microfiber System

Наличност: Наличен
SKU:
e-1012-02_new
Връщане до: 14 дни
78,97 лв.

През 2004 подочистачката SMART спечели в Швеция общонационален конкурс за най-удобен и ефикасен уред за чистене.
Предназначена, основно, за  почистване на магазини, офиси, апартаменти. Тя значително ускорява почистването на пода, като извършва това най-качествено и ефективно. И много по-приятно, което не е маловажно.
Подочистачката е изработена от облекчен и здрав метал и хипоалергенна пластмаса. Дръжката е телескопична, двустепенна, дължина – 150см.   Подочистачката с успех може да се използва за миене на прозорци, витрини и фаянсови плочки. Телескопичната дръжка (дължина 150 см) се удължава по Ваше желание според Вашия ръст, а подвижната платформа (дължина 34см) позволява да се погледне и в най-закътаните ъгълчета, без да местите мебелите.
Не вярвате че почистването на пода може да бъде забавно? Оказва се, че може и още как!
В крайна сметка, всичко е относително. Вместо обемисти дървени подочистачки компания SMART  предлага продукт с удобна телескопична дръжка, изработена от алуминий, която се удължава  от 90 до 150 см и с платформа, изработена от здрава пластмаса и има висока степен на мобилност. Тя  лесно заобиколя препятствието под вида на краката на дивани и столове, поглежда и  в най-отдалечените кътчета на стаята ви! Приставката лесно  се закрепва  на платформа с велкро. Външният вид и функционалността на приставките: за мокро почистване (дебела синя),сухо  чистене (бели пухкави), за мокро и сухо – универсална приставка. Приставката за мокро почистване попива в структурата на тъканите всички  замърсители, дори премахва черни петна от обувки. При това  тя не се нуждае от много поливане с вода. Леко навлажняваме приставката под течаща вода и се захващаме за работа! В банята подочистачката ще помогне да забършите  плочките. Използвайте нея също така  за измиване на прозорци и тераси. Приставката за сухо почистване поглъща прах много по-ефективно, отколкото всяка прахосмукачка, благодарение на електростатичния ефект на повърхността. Шведските експерти смятат, че е от жизненоважно значение за ежедневната грижа на паркета. Често намокряйки  пода, ние създаваме саниториални условия за микроби, живеещи в изобилие на повърхността и в пукнатините на паркета. Именно поради тази причина, много хигиенисти са против миеща прахосмукачка. Сухата приставка също така  ще ви помогне бързо и лесно да събирате прах от шкафове, стени и тавани. Вижте колко прах ще бъде събран върху повърхността и!
Грижата за приставките е проста: след работа ги измийте със сапун или мек почистващ препарат. Да не се използва хлор и омекотител! Не варете! Не сушете на радиатори!

Спецификации
Тегло (кг.) 1

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.

Други продукти от Smart Microfiber System, Швеция