Приключете поръчката през вашия акаунт
Приключи поръчката като нов клиент
Създаване на сметка, има много предимства:
Форма на острието Usuba. Също като Nakiri, това е традиционен японски нож за зеленчуци. Използва се от професионалисти и е приложим за всички сортове зеленчуци благодарение на дългия и прав режещ ръб. Въпреки формата си на брадва не е пригоден за рязане на кокали.
За да съхранявате ножа перфектно можете да закупите дървен калъф VG 0165NS. Този калъф предпазва финото острие от повреди.
Най новата серия за 2014 на Shun Pro Sho е съставена от 7 ножа с традиционна японска форма.
Защото нищо не може да се сравни с острия като скалпел режещ ръб на едностранно заточените ножове.
Shun Pro Sho серията на Shun са произведени от стомана VG-10(61±1 HRC, 1,0 % въглерод, 1,5 % кобалт) с едностранно заточени остриета и дръжки изработени от фино, ламинирано черно дърво Pakka които са ергономично оформени, така че да предлагат максимален комфорт и контрол при рязане.
Тази серия готварски ножове се предпочита не само от суши готвачите по цял свят, но и от професионалистите в Европа. Със своите оригинални графити по острието, тези ножове са визуално впечатляващи. Гравираният дизайн на острието прави всеки нож различен и уникален. Обратната страна на острието е леко извита, създавайки въздушна възглавница между ножа и продукта, което не позволява на продуктите да полепват по острието. Заточването на точило става бързо и лесно. За най-доброто съхранение на тези ножове се предлагат и дървени калъфи, запазващи острието от повреда.
Характеристики:
• Серия: Shun Pro Sho
• Тип: Зеленчуци
• Страна на произход: Япония
• Обща дължина см: 28.7
• Дължина на острието см: 16.5
• Вид заточване: Едностранно
• Твърдост на стомана (HRC): 61±1
• Дължина на дръжката см: 12.2
• Материал на дръжката: Финно, ламинирано черно дърво Pakka
• Съдомиялна машина: Не
Фиксирана доставка от 6.99 лв.
Безплатна доставка над 200 лв.
Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ.
Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.