Приключете поръчката през вашия акаунт
Приключи поръчката като нов клиент
Създаване на сметка, има много предимства:
Малък удобен нож. За белене на плодове и зеленчуци, почистване на месо от мазнини, сухожилия и др. Ножът за изрязване е незаменим кухненски подготвителен нож. За оформяне, белене, рязане, правене на декоративни орнаменти и украсяване на плодове и зеленчуци от всякакъв вид, или дори за нарязване на малки храни като шалот или чесън, малкият размер на ножа ви дава пълен контрол на рязането. Всяка кухня се нуждае от такъв нож, тъй като ще го използвате всеки път, когато готвите.
Със своята гама Seki Magoroku Shoso KAI разширява портфолиото си от висококачествени японски готварски ножове с нова серия в изцяло стоманен вид. Shoso съчетава лекота и динамична функционалност с прецизност по елегантен и практичен начин.
Изработени от неръждаема стомана 1K6, с твърдост от 58 (± 1) HRC, кованите остриета се заточват и усъвършенстват с новата прецизна технология. За да се намали съпротивлението на режещия ръб, остриетата се заточват с бавна скорост на шлайфане и завършват с използване на най-новите технологични процеси. В резултат на това остриетата предлагат отлична дълготрайна острота и гарантират високо ниво на функционалност за ежедневна употреба в кухнята.
В комбинация с ергономично оформената дръжка от неръждаема стомана 18-8, теглото на ножовете е леко и идеално балансирано. Благодарение на свойствата на материала симетрично оформената метална дръжка е особено здрава. Непрекъснатият преход между ножа, подложката и дръжката подчертава ясните, динамични линии на ножа и осигурява оптимална хигиена. Дълбоко релефната диамантена шарка върху страните на дръжката осигурява сигурно захващане.
Острието на ножа Shoso се кове от неръждаема стомана 5CR15MoV с твърдост от 56 (±1) HRC, което гарантира високо и равномерно ниво на твърдост, както и дълготрайна издръжливост при рязане. Техният изпъкнал заточен ръб придава на ножовете стабилност - идеален за чист и точен разрез. Матовото покритие подчертава студената елегантност на ножа.
Дръжката с матово покритие, изработена от неръждаема стомана 18-8, е особено здрава и осигурява професионален захват благодарение на симетричната си елипсовидна форма. Интегрираната диамантна шарка осигурява здраво и удобно захващане при рязане. Гладка и без преход, дръжката към острието подчертава ясно дефинираните линии на ножовете.
Произведена в Япония, серията Shoso се състои от десет различни форми остриета. Те включват два универсални ножа, три ножа на готвача и два Santoku с различни дължини на острието. Освен това има и Santoku с кух край, нож за хляб и нож на китайския готвач.
Характеристики:
• Серия: Seki Magoroku Shoso
• Тип: Универсален
• Страна на произход: Япония
• Обща дължина см: 19.5
• Дължина на острието см: 9.0
• Твърдост на стомана (HRC): 58±1
• Дължина на дръжката см: 10.5
• Материал на дръжката: Неръждаема стомана 18-8
• Тегло без опаковката гр: 86 гр
• Съдомиялна машина: Не
• Опаковка: Пластмасова кутия
Фиксирана доставка от 6.99 лв.
Безплатна доставка над 200 лв.
Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ.
Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.