Мед, маслини, октопод

Код: 9789547338067
Виж всичко от: Хеликон
14,00 лв.
loader
Зареждане...
Описание
Вдъхновен от любовта си към Гърция и подкрепен от богатите си познания за нея, Кристофър Бакън се впуска в забележително проучване на една от най-подценяваните кухни в Европа. Той изследва традициите и историята на осем елемента от гръцката кухня – маслините, хляба, рибата, сиренето, варивата, виното, месото и меда – и обикаля в търсене на най-добрите образци от тях. Бере маслини на Тасос, пече хляб на Крит, яде мед от мащерка на Китира и научава защо Наксос е най-хубавото място за производство на сирене на Цикладите. На страниците на тази увлекателна книга Бакън изразява своята почит към разговорите, приятелството и церемониите на масата, развивали се в продължение на хиляди години. "Мед, маслини, октопод" е лирично описание на най-красивата страна на Гърция и истински празник за сетивата.
Характеристики
Тегло (кг.)
0.192
Марка
Хеликон
Author
Кристофър Бакън
Publisher
Прозорец
Година на издаване
2014
Book Size
13x20
Book Pages
240
Cover Type
меки
ISBN
9789547338067
Доставка

Фиксирана доставка от 6.99 лв.

Безплатна доставка над 200 лв.

Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ. 

Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

Разбери повече за начините на доставка

Ревюта
Оценка за продукт
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
Може да харесате още