LYMPHAVEINE за по-добро кръвообращение 3C Pharma, 30 таблетки

Наличност: Наличен
SKU:
lymph
Връщане до: 14 дни
39,97 лв.

LYMPHAVEINE® КРЪВООБРАЩЕНИЕ

• ВЕНОЗНО КРЪВООБРАЩЕНИЕ
• ЛИМФНО ОБРAЩЕНИЕ
• На база на РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ
• Синергия на 16 АКТИВНИ СЪСТАВКИ

LYMPHAVEINE® e уникална комбинация от специфични активни съставки и въздейства върху различните причини на венозната и лимфна недостатъчност на кръвообращението.
LYMPHAVEINE® се препоръчва в случаи на лошо кръвообращение като тежки крака, подуване на краката, изтръпване, подуване на глезените и др.

КАК ДЕЙСТВА LYMPHAVEINE®
Подпомагайки ви в борбата и превенцията на цялостната венозна и лимфна недостатъчност на кръвообращението, LYMPHAVEINE® Ви помага да намерите отново дълготраен комфорт.
Венозно кръвообращение: спомага за стимулиране на кръвообращението и възстановява венозния приток за чувството на леки крака.
Лимфно oбрaщение: увеличаването на потока на лимфата позволява излишните течности и токсини да бъдат отстранени от организма; тъканите са отпушени и симптомите на лимфна недостатъчност като чувството на тежест и подуването, както и целулитът, са облекчени.
Защита на съдовете: спомага за повишаване здравината на кръвоносните съдове, ограничавайки степента на окисление на клетките, както и за предотвратяване на стареенето на съдовете и повторната поява на чувство на дискомфорт.
Чернодробно действие: спомага за увеличаване на функцията на черния дроб и по този начин за правилното пречистване на кръвта, отстраняване на примеси и токсични отпадъци, спомага за подобряване на венозното кръвообращение.
 
СЪСТАВ: Екстракт от цитрусови биофлавоноиди (стандартно 35% флаваноиди); Агенти: калциев фосфат; магнезиев окис; калиев хлорид; анти слепващи агенти: магнезиев стреарат; силициев колоид и хидратен силикат; хидратиран силиций; Витамини: С, Е и В6; Екстракт от масло от гроздови семки (титрувани до олигомерни проантоцианидини; Рутин; Кверцетин;екстракти от черна ряпа (малтодекстрин); Гинко Билоба; екстракт от вечнозелен бодлив храст; дрожди селен; глухарче, бромелин.

ЗА ДВЕ ТАБЛЕТКИ

 

ПДП*

Екстракт от цитрусови биофлавоноиди (стандартно 35% флаваноиди)

600 мг

**

Олигомерни проантоцианидини от масло от гроздови семки

75 мг

**

Гинко билоба

50 мг

**

Рутин (Витамин Р)

50 мг

**

Кверцетин

50 мг

**

Бромелин (2500 GDU/g)

5 мг

**

Екстракт от черна ряпа (Raphanus savitus)

50 мг

**

Екстракт от Ruscus aculeatus (нисък вечнозелен бодлив храст) или като сапонин “ruscogenin”

30 мг
3 мг

**

Селен

40 μg

72% ПДП*

Глухарче (Taraxacum officinalis)

20 мг

 

Магнезий

112,5 мг

30% ПДП*

Калий

80 мг

4% ПДП*

Витамин С

80 мг

100% ПДП*

Витамин В6

1,4 мг

100% ПДП*

Витамин Е

12 мг

100% ПДП*


* ПДП: Препоръчителен дневен прием
** Няма препоръчителен дневен прием

ПРЕПОРЪКИ ЗА ВЕНОЗНА / ЛИМФНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ:
Упражнявайте физическа активност като ходене, за да стимулирате естествените механизми на венозното кръвообращение. В случаи на продължително време в седнало или изправено положение, движете глезените. Не носете тесни дрехи, които са твърде стегнати и ще притискат вените, или токове, които са твърде високи. Повдигнете долната част на леглото си.
Вземете мерки срещу наднорменото тегло.
Взимайте хладък или студен душ и избягвайте излагането на източници на топлина.

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА:
Да се приемат по 2 таблетки на ден с чаша вода, за предпочитане преди хранене.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ПРИ УПОТРЕБА: Да се спазват указанията за употреба. Да се съхранява далеч от деца. Да се използва в рамките на разнообразно хранене и здравословен начин на живот. Бременни жени и кърмачки следва да се консултират с лекар. Да се прочете внимателно листовката.
Придържайте се към указанията вътре в опаковката.

Този продукт не е лекарство, а хранителна добавка на базата на растителни екстракти, витамини и минерали.

Произведител: Les 3 Chenes – 69770 Villecheneve, France

Спецификации
Тегло (кг.) 0.05

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.