Меню
Традиционният японски нож за рязане на риба и месо на филийки. С тясното си дълго острие той е пригоден за рязане на ефирно тънки парченца, специално в суши и сашими кухнята. Ножът гарантира красиво и преди всичко гладко рязане. Дължината и формата на острието правят възможен дългия изтеглен разрез.
Информация за острието:
Форма: Yanagiba - върбово листо
Дължина: 24,0 см
Материал: неръждаема стомана с матово покритие
Заточване: едностранно
Твърдост: 58±1 HRC
Информация за дръжката:
Дължина: 12,6 см
Материал: бамбукова пудра и полипропилен
Информация за серията
Серията Wasabi Black е с едностранно заточено острие, подобно на традиционните самурайски мечове. Серията впечатлява с огледалното си острие, изработено от висок клас карбонова стомана Daido 1K6 (58±HRC). Дръжката е комбинация от бамбукова пудра и полипропилен и предлага максимална хигиена – резултат от естественото антибактериално действие на бамбуковите частици. За разлика от традиционната японска дървена дръжка, тази не е забодена. Тя изцяло обгръща острието, така че, от една страна, то не може да се изплъзне от дръжката, а от друга, не позволява да се натрупва мръсотия. Това прави ножовете от серията подходящи за ресторанти и големи кухни.
Серията Wasabi Black придава на Вашата кухня незаменим полъх от Далечния Изток.
Фиксирана доставка от 7.99 лв. до офис и 11.99 лв. до адрес.
Безплатна доставка над 200 лв.
Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ.
Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.