Домашно консервиране. Пълно ръководство (Фототипно дигитално издание)

Код: unknown_4118
Виж всичко от: Хеликон
10,00 лв.
loader
Зареждане...
Описание
Класически български рецепти за домашно консервиране ви предлагаме с настоящата книга, отпечатана в средата на миналия век (1947) и възстановена със съвременните дигитални технологии. Това уникално издание ви предлага подробно описание на съхранението и домашното консервиране на различни видове храни - зеленчуци, плодове, месо, мляко, яйца и др. Ръководството е съобразено с природно-географските и климатични условия в България, както и с нашите традиции. Издадено преди повече от 60 години, то разкрива на съвременната жена тайните как да съхрани по естествен и здравословен начин даровете на природата.
Характеристики
Тегло (кг.)
0.218
Марка
Хеликон
Author
Т. Негенцова - Владинска
Publisher
Българско земеделско дружество - София 1947
Година на издаване
2012
Book Size
17x24
Book Pages
186
Cover Type
меки
Доставка

Фиксирана доставка от 6.99 лв.

Безплатна доставка над 200 лв.

Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ. 

Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

Разбери повече за начините на доставка

Ревюта
Оценка за продукт
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
Може да харесате още