Домашно консервиране. Пълно ръководство (Фототипно дигитално издание)

Код: unknown_4118
Виж всичко от: Книги Книги
10,00 лв. / 5,11 € 10,00 лв. / 5,11 €
Валутен курс: 1 EUR = 1.95583 BGN
loader
Зареждане...
Описание
Класически български рецепти за домашно консервиране ви предлагаме с настоящата книга, отпечатана в средата на миналия век (1947) и възстановена със съвременните дигитални технологии. Това уникално издание ви предлага подробно описание на съхранението и домашното консервиране на различни видове храни - зеленчуци, плодове, месо, мляко, яйца и др. Ръководството е съобразено с природно-географските и климатични условия в България, както и с нашите традиции. Издадено преди повече от 60 години, то разкрива на съвременната жена тайните как да съхрани по естествен и здравословен начин даровете на природата.
Характеристики
Тегло (кг.)
0.218
Марка
Книги
Author
Т. Негенцова - Владинска
Publisher
Българско земеделско дружество - София 1947
Година на издаване
2012
Book Size
17x24
Book Pages
186
Cover Type
меки
Доставка

Фиксирана доставка от 7.99 лв. / 4.09 € до офис и 11.99 лв. / 6.13 € до адрес.

Безплатна доставка над 200 лв. / 102.26 €

Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ. 

Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

Разбери повече за начините на доставка

Ревюта
Оценка за продукт
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
Може да харесате още