Сладкарски принадлежности

Сладкарски принадлежности

Hide Sidebar Решетка Списък

Показване 1-40 от 386 продукта

2 3 4 5
Hide Sidebar Решетка Списък

Показване 1-40 от 386 продукта

2 3 4 5

Ако сладкарското изкуство ви увлича и изкушава, то този раздел е мястото, където ще откриете ценни съкровища. Вижте нашата селекция от принадлежности!

Какви сладкарски принадлежности предлагаме?

При нас ще намерите следните видове:

  • Подложки – върху тях разполагате блата на тортата. Предлагат се еднократни и многократни в кръгла и квадратна форма;

  • Купи – удобни са за разбъркване на сладкарски смеси (ръчно или с миксер). Ще ги откриете от различни материали: пластмасови, метални. А също и с мерителна скала;

  • Поставки и кутии за торта – съхранението и поднасянето на десерта е не по-маловажно от приготвянето му. Красивите поставки ще допълнят впечатляващата визия на вкусната торта, а качествените кутии с капак са най-сигурното място за съхранение;

  • Форми за печене – принадлежностите варират от класическата форма за печене на кекс, през форма с подвижна стена за печене на блат, до формички за мъфини и сладки. Сред ценните сладкарски улеснения са и формите за крем, които поставяте в хладилника.

Какви полезни инструменти ще откриете?

В процеса на приготвянето на тестото, на оформянето и изпичането, както и на декорацията, правилните принадлежности имат възможността значително да улеснят всяка задача. Качествените инструменти са проектирани, за да оптимизират усилията и да помогнат за постигане на най-лесните и най-добри резултати.

Сред интересните сладкарски инструменти, които ще откриете тук, са:

  • Кухненска горелка – с нея ще постигнете перфектния загар на крем карамела;

  • Прибор за тестване на тестени изделия – това просто приспособление слага край на колебанията дали сладкишът или блатът е готов, или има нужда от още печене;

  • Уред за отделяне на жълтъци – елементарното действие е готово за секунди;

  • Принадлежности за отлепяне и рязане на блат;

  • Уред за рязане на тесто;

  • Приспособление за понички;

  • Комплект за палачинки – съдържа полезни принадлежности за изравняване на повърхността и за отлепване от дъното;

  • За декорацията – от шприцове през шаблони до ролкови декоратори – разнообразието на предлаганите възможности за впечатляваща украса на сладкарските произведения наистина дават широко поле на въображението.

Трудно е да изброим всичко, което предлагаме в раздела. Можем обаче да ви уверим, че тук ще откриете не само опции да улесните приготвянето на вкусни сладкарски произведения, но и много нови идеи за експерименти.

Купете от Пазарувай лесно, защото…

Готвенето може да бъде призвание, хоби или просто задължение, но във всички случаи е важно да става по максимално лесен и ефективен начин. Каталогът на онлайн магазин Пазарувай лесно е събрал на едно място всички практични помощници на готвача: уреди, съдове, принадлежности, аксесоари, консумативи.

Имате избор между качествените предложения на различни марки, в разнообразни размери. Открийте най-подходящите допълнения към своята кухня на отлични цени!