Бебешка кошара сгъваема KinderKraft MOVI - розова

Наличност: Наличен
SKU:
NEW023517
Връщане до: 14 дни
148,97 лв.

Запознайте се с MOVI 2 в 1 - многофункционална кошара, която може да се използва и като кошара за игра. Благодарение на нея бебето ще спи или играе безопасно. Двустепенното регулиране на височината на матрака ще е от особена полза от раждането до тегло от 15 кг. Високото ниво е подходящо за новородени докато бебето не започне да се обръща само. Родителите ще оценят това по-лесно връщане на бебето в креватчето му. А когато малчуганът започне първите си опити за обръщане, свалете дъното до най-ниското ниво.
MOVI се сгъва много лесно: просто натиснете бутоните от двете страни на креватчето, за да го сгънете в компактен размер. Благодарение на лекото си тегло и включената чанта за носене, MOVI ще ви придружава и при пътуванията.
MOVI може да се използва в двата варианта (до 15 кг). Тя ще ви служи през деня и през нощта - по време на безопасна почивка и вълнуващо забавление. MOVI е покупка за години.
Матракът в MOVI може да бъде поставен на едно от двете нива. Ниското е за по-големи деца, които вече се обръщат сами. Високото ниво от своя страна е за новородени. Това решение ще повиши безопасността на вашето бебе и ще ви позволи по-лесно да поставите новороденото обратно в креватчето.
MOVI може лесно да се сгъне в компактен размер. Необходими са само няколко движения. Можете да я поставите в багажника на колата или да ги скриете в гардероба.
MOVI е много лека, така че можете лесно да го преместите в друга стая или дори на терасата, за да се насладите заедно на прекрасното време. Освен това може лесно да се сгъне за да я вземете със себе си.
Мрежестите страни са меки и безопасни за малкото дете, което играе в кошарата. Благодарение на тях родителят винаги държи детето си под око.
Вашето дете ще бъде в безопасност и по време на най-вълнуващата игра. Ъглите на кошарата са заоблени и покрити с приятна на допир мека материя.
Бебешка кошара 2 в 1 MOVI има специален вход с цип. Благодарение на него малкото дете може свободно да влиза и излиза от кошарата, играейки под зоркото око на родителя.

Характеристики:
• 100% полиестер : Висококачествени материали, устойчиви на износване
• Алуминий: Леки, стабилни крака
• Памук: Естествен и мек на допир калъф за матрак
• Дължина (без краката): 93,5 см
• Ширина (без краката): 55,5 см
• Височина: 67,5 см
• Ширина на краката: 84,5см
• Дължина между краката: 121,5см
• Вътрешна височина с матрак на най-долното ниво: 61 см
• Вътрешна височина с матрака на горно ниво: 31,5 см
• Матрак 54 х 92 х 2 см
• Изход (отвор): 68 х 27 см
• Тегло: 5 кг
• Сертификат: Проектирано и  одобрено за продажба в Европа

Спецификации
Тегло (кг.) 5

Доставките се извършват от куриерски фирми "Спиди" или "Еконт Експрес", като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Официален анализ на куриерска фирма Спиди показва, че голяма част от съботните доставки на пратки до адрес са неуспешни, тъй като пратките не могат да бъдат доставени от куриерите, поради отсъствие на получателите.

По тази причина считано от 01.11.2018 г. Спиди въвежда допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.60 лв. (с вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. Надбавката няма да се прилага за пратки до офис на Спиди.

В тази връзка, считано от 01.11.2018 г., Пазарувай Лесно ООД също ще начислява допълнително 3.60 лв. към транспортните разходи за поръчки с доставка до адрес на клиента в събота, ако изрично бъде посочено в поле коментар на поръчката.

* Цената на доставка се изчислява в реално време и се вижда в количката, при оформяне на поръчката.

* Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

 

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да изберете точен адрес за доставка.

Ако желате да посочите друго лице за получател изберете и попълнете поле "Друго лице за доставка" и отново изберете точен адрес за доставка.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0888 805 120, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg, за да ни информирате за случая.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.pazaruvai-lesno.bg с изпълнение.

Лица под осемнадесет (18) години нямат право да поръчват алкохолни напитки и „Пазарувай Лесно“ си запазва правото да отказва такива поръчки.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Пазарувай Лесно“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползван;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Пазарувай Лесно“ на телефон 0888 805 120 или 0899 981 382 и да съобщи за отказа си. „Пазарувай Лесно“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Пазарувай Лесно“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0888 805 120 или 0899 981 382, или ни пишете на имейл: info@pazaruvai-lesno.bg.

Други продукти от KinderKraft, Полша